«Cowboyer passet på flokken av kveg fra hesteryggen og var ofte hjemmefra i lange perioder når kvegflokken skulle flyttes, for eksempel i forbindelse med auksjoner.»

Det er ikke så mange igjen av sorten i våre dager, så da er det ekstra hyggelig å gi dere muligheten til å leve ut din egen indre cowboy for en kveld. Vi inviterer til en skikkelig Wild West blåtur spekket med aktiviteter, mat og god musikk!

Tusen takk for en super cowboyfest i Kollavågen på fredag! Det var skikkelig gøy! Arrangementet gikk som smurt fra vi kom til vi gikk – og alle hos dere var proffe og visste akkurat hva dere skulle gjøre!

Maten var kjempegod. Det var pluss at den var godt varm!

Dette var en super sommerfest som både ansatte og følge til ansatte likte godt!

– Cecilie Willard, Senior revisor/siviløkonom, KPMG AS

Rodeo og cowboyaktiviteter

Vi henter dere på avtalt lokasjon og bringer dere til bestemmelsesstedet der alle får utdelt sin egen cowboyhatt og skjerf. Vi starter med en liten «oppvarming» på rodeooksen og hyggelig mingling før lagene kalles til kamp! Lagene utfordres i typiske «cowboyaktiviteter» som

  • Hestesko
  • Melkespann
  • Lasso
  • Linedance

Ekte comboymat

Etter dette avslutter vi med en intens superfinale på vår rodeookse der vi kårer det endelige vinnerlaget! Når vinnerlaget er kåret inviterer vi til bords og byr sultne «cowboys & cowgirls» på sin favorittrett: Ekte spareribs med barbequesaus og alt av tilbehør.

Trubadur, allsang og dans

I forbindelse med bespisningen foretar vi en enkel evaluering av innsatsen til det enkelte laget før vinnerlaget får sine fortjente gullmedaljer. 

Etter dette står vår dyktige trubadur klar for å lage den gode stemningen og her er det absolutt mulighet både for dans og allsang! Når kvelden er omme transporteres dere tilbake til ønsket lokasjon.