Scandinavian Entertainment Service tilbyr et vidt spekter av blåturer som kan tilpasses etter ønsker og behov. Velg blant våre spennende konsepter eller la oss skreddersy en helt egen løsning bare for dere.

Når du deltar på en blåtur arrangert av Scandinavian Entertainment Service kan du være trygg på at sikkerheten har høyt fokus og at vi sørger for en profesjonell gjennomføring av arrangementet.

Vi står for jobben, dere er på fest!

Det er ikke til å stikke under en paraply at været her vest ikke alltid er det beste, og vi ser at stadig flere kunder toner ned «ut i det blå»-faktoren til fordel for temakonsepter gjennomført i nærheten av Bergen sentrum. Dersom dere ønsker en ny vri på blåturen eller sommerfesten; hvorfor ikke prøve et av våre mange temaevents?

Under kan du lese litt om en del av våre populære blåtur- og sommerfestkonsepter.

Trav

Dagens dobbel – Trav og spill

Dette er et av de mest eksotiske blåturkonseptene våre, og her tar vi dere med til Bergen Travpark der vi lager en helt egen travkjøring for din bedrift.

Les mer…

Blåtur med gameshow-quiz

Her tar vi dere med til lokasjon etter ønske, og etter ankomst og inviterer vi dere med på en heftig quizopplevelse med vårt «gameshow»-konsept!

Les mer…

teambuilding

Blåtur med teambuilding

Vi har en stor database med aktiviteter som stimulerer og utfordrer på forskjellige nivåer, og sammen med dere som kunde setter vi sammen en pakke som velges ut i fra målsetningen med teambyggingen.

.Les mer…

0504

Båttur

Vi setter sammen båtturer for grupper i alle størrelser og her kan man velge mellom klassisk tur med god mat og enkel underholdning, fisketurer, vannaktiviteter, havrafting, seiling og det gode yachtlivet.

Les mer…

schjøtt800x400

Hanseatisk aften

Vi tar dere med tilbake til Hansatiden med Bryggen som arena.

Les mer…

SES Middelalder på Stend-0

Hordablåtur

Vi tar dere med tilbake i tid og gir dere en smak av hvordan livet på Vestlandet var før i tiden. Her får dere delta i autentiske aktiviteter hentet fra middelalderen.

Les mer…

schjøtt2

Middelalderblåtur

Vi tar dere med til vår middelalderleir der dere deles inn i grupper og får delta i middelalderaktiviteter.

Les mer…

DSC_0073

Piratblåtur

Vi henter dere med båt på avtalt sted, og straks etter at båten har lagt fra land vil Kaptein Ildtunge kapre båten!

Les mer…

regatta

Regatta på RAN

I seilbåt må alle samarbeide for å få til gode resultater. Disse arrangementene som Ran Seilforening legger til rette for fungerer som god lagbyggingsaktivitet.

Les mer…

Lasso sunset

Wild West Blåtur

Lev ut din egen indre cowboy med en skikkelig Wild West blåtur spekket med aktiviteter, mat og god musikk!

Les mer…

Når du deltar på en blåtur og/ eller sommerfest arrangert av Scandinavian Entertainment Service kan du være trygg på at sikkerheten har høyt fokus og at vi sørger for en profesjonell gjennomføring av arrangementet. Vi arrangerer blåtur innen alle prisklasser. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Klikk på neste side under for å gå igjennom konseptene i kronologisk rekkefølge.