Foredragsholdere

Dyktige foredragsholdere til motivasjon og inspirasjon

I samarbeid med HvaSkalTil AS har Scandinavian Entertainment Service i en årrekke levert dyktige foredragsholdere innen alle sjangre og prisklasser til små og store arrangementer over hele landet.

For oss er det essensielt at vi i samarbeid med kunden finner den foredragsholderen som passer bedriftens unike ønsker og behov. Gjennom å bruke Scandinavian Entertainment Service vil du også frigjøre verdifull tid ved at vi tar oss av alt det praktiske rundt ditt foredrag.

Vi leverer hvem som helst til hva som helst
Gjennom vårt store kontaktnett leverer vi så og si hvem som helst av foredragsholdere fra Norge og Norden. Uavhengig av budsjett- og arrangementstørrelse finner vi frem til en foredragsholder som passer perfekt for kunden.

Vi tilbyr foredragsholdere innen alle kategorier
– Motivasjon og inspirasjon
– Ledelse
– 
Krisehåndtering
– Teambygging
– Stresshåndtering
– Om å se hverandre
– Humor
– Mye mer

Kombinér gjerne med teambygging eller andre konsepter
Vår svært brede erfaring og unike kunnskap gjør at vi etterhvert har gjennomført et stort antall svært vellykkede arrangementer der man kombinérer foredrag med teambygging og/eller andre konsepter.

Herunder bør vårt datterselskap HvaSkalTil AS nevnes. HvaSkalTil AS ledes av Thor Brekkeflat og tilbyr blant annet foredrag, teambygging og krisehåndtering.

Vi kan ta oss av helheten til ethvert arrangement uansett prisklasse og størrelse
Enten du kun ønsker å booke en foredragsholder eller du trenger noen til å ta seg av helheten for ditt arrangement, så er vi rette formidler.

Vi kan ta oss av absolutt alt til ethvert arrangement uavhengig av størrelse og pris. Dette inkluderer alt fra arrangementsutstyr som lyd, lys, bordsetting, telt o.l. til formidling og organisering av teambygging, artister, banketter, julebord, blåturer og mye mer.

Ta gjerne en titt på våre events via toppmenyen. Vi setter vår ære i å sette sammen en løsning som passer perfekt for behovene i nettopp din bedrift. Kontakt oss for en hyggelig og fullstendig uforpliktende prat.