En familiedag for bedriften med varierte aktiviteter for barn og voksne er en ypperlig anledning for barna til å se hvor mor eller far – eller kanskje besteforeldre arbeider.

aktiviteter for barn
Kjempegøy.noAktiviteter for barn og familie hos kjempegøy.no

Aktiviteter for barn og voksne

Hva med en hel dag med barneaktiviteter som leker og spill for barn, oppgaver for barn og voksne og mye morro?

Å kombinere aktiviteter og leker for barn og voksne med omvisning i lokaler, fremvisning av produkter og spesialiteter er en fantastisk anledning for både bedrift og ansatte å knytte tettere bånd.

Vi har mange forskjellige løsninger med varierte aktiviteter for barn og voksne. Alt fra å bidra med et verksted til å lage særegne dager med barneleker, konkurranser, mat, aktiviteter, spill for barn og mye annet.

Kombinèr HMS og barneaktiviteter

Dette kan også bygges ut til å være en HMS-dag der vi kombinerer aktiviteter for barn med fokus på alt fra miljø og resirkulering via brannslukking og forebygging til førstehjelp og trafikksikkerhet. Her kan vi også trekke inn vår samarbeidspartner Vennebyen for å sette en ekstra spiss på arrangementet.

Vi har svært gode erfaringer og tilbakemeldinger fra såvel barna som voksne på disse konseptene. Alt dette tilbys via merkevaren kjempegøy.no.

Besøk Vestlandets største leverandør av barneaktiviteter og utstyr, kjempegøy.no for å lese mer om alle våre barneleker, aktiviteter for barn, spill og andre familie aktiviteter i Bergen.

Besøk kjempegøy.no:

kjempegøy.no