Blåtur i Bergen og omegn

Vi har lang erfaring med avvikling av blåturer i forskjellige sjangre og former. Alle våre blåturkonsepter kan kombineres med andre løsninger, som teambygging, temafester og mye annet. Disse konseptene kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Vi tar også mer enn gjerne utfordringen med å utvikle et skreddersydd opplegg for din bedrift. Les mer om våre blåtur- og temafest konsepter under.

Showstjerne4

Showstjerne

Dette er konseptet der dere selv er stjernene og der dere gruppevis skal konkurrere om å skape det underholdningsinnslaget som går av med seieren til slutt!

Les mer…

The Adicts Party

En reise i tid

Vår konferansier tar for seg tiår for tiår via en bildekavalkade der vi ser tilbake på din bedrifts historie, hva som foregikk i kulturlivet, hva man spiste og ikke minst hvilken musikk som var populær.

Les mer…

Tim Clark 006

Live from…

Vi vårt store kontaktnett i Storbritannia leverer vi kjente stand up komikere med erfaring fra “Live from Apollo”, “Michael McIntyre” mm.

Les mer…

Den Store Poengjakten

Helt nytt blåturkonsept som er fullt av morsomme og begivenhetsrike aktiviteter og utfordringer.

Les mer…

uninterrupted panoramic views of Bergen and the sea, fjords and mountains

Bergen Interaktiv Byrebus

Opplev Bergen på en helt ny måte når vi kombinerer banebrytenede teknologi med sightseeing i vårt nye konsept “Bergen Interaktiv Byrebus!

Les mer…

Trav

Dagens dobbel – Trav og spill

Dette er et av de mest eksotiske blåturkonseptene våre, og her tar vi dere med til Bergen Travpark der vi lager en helt egen travkjøring for din bedrift.

Les mer…

Blåtur med gameshow-quiz

Her tar vi dere med til lokasjon etter ønske, og etter ankomst og inviterer vi dere med på en heftig quizopplevelse med vårt «gameshow»-konsept!

Les mer…

Blåtur Bergen

Blåtur med teambuilding

Vi har en stor database med aktiviteter som stimulerer og utfordrer på forskjellige nivåer, og sammen med dere som kunde setter vi sammen en pakke som velges ut i fra målsetningen med teambyggingen.

Les mer…

0504

Båttur

Vi setter sammen båtturer for grupper i alle størrelser og her kan man velge mellom klassisk tur med god mat og enkel underholdning, fisketurer, vannaktiviteter, havrafting, seiling og det gode yachtlivet.

Les mer…

schjøtt800x400

Hanseatisk aften

Vi tar dere med tilbake til Hansatiden med Bryggen som arena.

Les mer…

SES Middelalder på Stend-0

Hordablåtur

Vi tar dere med tilbake i tid og gir dere en smak av hvordan livet på Vestlandet var før i tiden. Her får dere delta i autentiske aktiviteter hentet fra middelalderen.

Les mer…

schjøtt2

Middelalderblåtur

Vi tar dere med til vår middelalderleir der dere deles inn i grupper og får delta i middelalderaktiviteter.

Les mer…

DSC_0073

Piratblåtur

Vi henter dere med båt på avtalt sted, og straks etter at båten har lagt fra land vil Kaptein Ildtunge kapre båten!

Les mer…

regatta

Regatta på RAN

I seilbåt må alle samarbeide for å få til gode resultater. Disse arrangementene som Ran Seilforening legger til rette for fungerer som god lagbyggingsaktivitet.

Les mer…

Blåtur + Bergen = Vått?

Blåtur er et begrep som bare fins på Vestlandet, så dersom du som leser dette nylig har flyttet hit fra en annen kant av landet så kan vi ta frem Wikipedia sin definisjon: 

«En blåtur er en overraskelsestur ut i det ukjente. Deltakerne skal ikke ha kjennskap til bestemmelsesstedet og opplegget rundt turen, som gjerne tilrettelegges av en arrangementskomité. Det eneste deltakerne trenger å vite er om de kan gå lett kledd, eller om de må ta med seg varmt tøy til årets blåtur. Blåturer innbefatter vanligvis ikke overnatting.» .

Blåtur eller sommerfest
Selv om “blåtur” er et bergensk konsept betyr ikke det at det ikke arrangeres «blåtur» ellers i landet, men da går de gjerne under navnet «sommerfest» isteden. Ved å kalle det «sommerfest» frigjør en seg fra definisjonskravene som sier at arrangementets innhold skal holdes hemmelig og at reiseelementet skal være en nødvendig del av opplevelsen, og dette gir flere muligheter i valg av tema og lokasjon.

Sommerfest 790x 330
Blåtur eller sommerfest?Det er ikke alltid solen skinner. Vi tilbyr et stort utvalg alternativer, uavhengig av været.

Når værgudene ikke spiller på lag
Det er nemlig ikke til å stikke under en paraply at det hender at værgudene ikke spiller på lag når det skal arrangeres blåtur i Bergen (og Vestlandet ellers), og da er det ikke alltid like hyggelig å være utendørs.

Spennende egenutviklede konsepter i kombinasjon med blåtur
Vi har derfor utviklet en del konsepter som kan være gode alternativ til å reise «ut i det blå», og disse kan gjennomføres uavhengig av om blåturen er i Bergen eller utenfor. Da kaller vi dem temaevents, og disse gjennomføres gjerne i en bankettsal på et hotell eller i et selskapslokale med aktiviteter som er av en sånn art at de kan gjennomføres innendørs.

Tradisjonelle blåturer
Men, dette betyr ikke at vi ikke også leverer tradisjonelle blåturer, det er fortsatt blåtur i sin opprinnelige form som er mest etterspurt. Vi har dog sett en endring i hvordan den tradisjonelle blåturen er satt sammen med et stadig større fokus på tema, innhold og aktiviteter samtidig som reiseelementet og mengde drikke kanskje vektlegges noe mindre.

Dette mener vi er en positiv utvikling, og det gjør som oftest ingen ting at festen når sitt høydepunkt noe senere på kvelden enn det som har vært tradisjonen tidligere.

Teamfestkonsepter
I margen oppe til høyre finner du også en oversikt over våre temafest- konsepter.  Kontakt oss for en hyggelig prat rundt ditt arrangement.

Blåtur Bergen

Klikk på neste side under for å gå igjennom konseptene i kronologisk rekkefølge.