BERGEN INTERAKTIV BYREBUS

Alle har blitt guidet på tur eller hoppet på en sightseeingbuss for å se en ny by, men er dette den beste måten å oppleve byen på? Vi vet at det finnes en bedre måte å bli kjent med kulturen og ta byens puls på.

Vi kombinerer «gamification» med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte! Dere har en fast base i sentrum der dere møter, og etter en innledende briefing sendes dere ut på oppdrag.

exploration-challenge5-170x570

Spenningsfylt Interaktivt Rebusløp
Vi deler dere i grupper, gir hver gruppe et nettbrett og et kart med utnevnte steder. Dere får servert ti spennende poster rundt om i Bergen sentrum der dere vil få forskjellige typer utfordringer på de forskjellige postene. Dere konkurrerer med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele byen er arena.

Strategispill
Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellige poengsummer, og dere må derfor lage en strategi på hvilke poster dere vil oppsøke for å kunne oppnå flest mulig poeng. Skal dere holde dere i innerste sentrum eller er det mer å hente i utkanten?

Kreative reisemåter
Nettbrettet vil informere om byens severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme! Gå, bruk offentlig transport eller lei en sykkel kanskje? Det er ikke lov å kjøre selv!

Bespisning og premiering
Når dere er tilbake til basen innen avtalt tid er det på tide med god mat! Vi har satt sammen en “New Orleans”-buffet som er røft anrettet og skreddersydd for rustikke aftener og lyse sommernetter.

Buffetens midtpunkt er en riktig smaksbombe med franske og spanske røtter: Jambalaya! Dette er en spennende og typisk sørstatsrett (cajun) som inneholder grønn paprika, løk, stilkselleri, chili, chorizo, kylling og reker.

I tillegg serverer vi sliders (små burgere) samt et utvalg spennende pølser og et rikelig utvalg med tilbehør. Kaffe og noen søte fristelser vil komplementere opplevelsen.

Etter maten er det tid for å kåre kveldens vinnere, og deretter vil vår DJ sørge for den gode stemningen resten av kvelden!

  • Jeg vil bare takke for et supert opplegg i forbindelse med vår blåtur. Jeg har fått veldig god tilbakemelding fra de ansatte om at dette var kjempe kjekt! De synes det var kjekt med oppgaver via nettbrett rundt om i Bergen By, her ble det mye liv og latter. God mat og drikke og veldig god stemning!

    Tina Helle Johnsen Byggeriet Mestersalg Bergen AS
  • Vi hadde tre supre dager med høyt engasjement, godt humør og morsomme oppgaver. Alle her var veldig fornøyd, både yngst 22 år og eldst 60. Anbefales på det sterkeste. Vi fikk et fiks ferdig opplegg som passet oss perfekt!

    Hanne Julsrud AVINOR FLYSIKRING AS