Her tar vi dere med til lokasjon etter ønske, og etter ankomst og inviterer vi dere med på en heftig quizopplevelse med vårt «gameshow»-konsept!

«Gameshows» er særdeles populære på TV, og Scandinavian Entertainment Service har nå lisens på å levere skreddersydde løsninger til ditt bedriftsevent! Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Som på TV

Alt foregår på storskjerm og deltagerne får egne «buzzere» til å svare med. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover

Dere blir testet i forskjellige kunnskapskategorier med alternative svar å velge mellom! Underveis vil vi også gjøre noen meningsmålinger blant publikum der svaret vises på storskjerm umiddelbart etterpå.

Vi har også med en trubadur som deltar i musikkrunden av gameshowet, og her blir det alltid god stemning og allsang!

Trubadur og dans

Etter et bedre måltid er vår eminente trubadur klar for å spille til dans enten alene eller med band før vi frakter dere tilbake til ønsket bestemmelsessted.

Et godt premiebudsjett kan være med på å løfte stemningen og spenningen litt ekstra underveis, men uansett størrelse på premier har vi måter å trigge konkurranseinstinktet og motivasjonen til deltagerne på.

Mobilt konsept

Konseptet er mobilt og kan leveres på alle lokasjoner såfremt det er tilgang på strøm. Det kan også bygges ut med praktiske finaleoppgaver for lengre varighet.