Trav

Dette er et av de mest eksotiske blåturkonseptene våre, og her tar vi dere med til Bergen Travpark der vi lager en helt egen travkjøring for din bedrift.

Dere får velge ut kuskene, navn på hestene og selvfølgelig levere «Dagens Dobbel»-bonger i lukene før løpene starter. De som prikker riktig vinner i begge løp kan gå i luken og hente gevinst etter at løpene er ferdige. Til slutt avvikler vi et finaleløp der beste kusk kåres.

Etter dette går vi til bords der vi byr på deilig mat og vårt populære trådløse multimediebaserte Gameshow-quiz konsept. Dere konkurrerer bordvis, og etter runder med spørsmål i forskjellige kategorier sitter vi igjen med vinnerbordet.

Etter premieutdelingen gjør vi klart for dans før vi frakter dere trygt tilbake til sentrum når kvelden er omme.

Denne pakken passer for 50-300 personer. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Tusen takk for et veldig bra gjennomført arrangement på lørdag! Det var god stemning gjennom hele ettermiddag/kvelden og alle jeg snakket med syntes at opplegget var morsomt og engasjerende!

 

Vi ansatte som var i arrangementkomiteen kunne kose oss gjennom hele kvelden, og det setter vi stor pris på! Dere hadde full kontroll og gjennomførte med stil!

– Cecilie Willard, Senior revisor Audit