schjøtt2

Vi tar dere med til vår middelalderleir der dere tas imot med middelaldermusikk samt et aktivitetscrew kledt i autentiske middelalderkostymer.

Det fremføres en hilsen på ekte middelaldervis, denne tilpasses deres bedrift om ønskelig. Etter dette deles dere inn i grupper og får utdelt egne drakter for anledningen. Vi er nå klare for middelalderaktiviteter som inkluderer

  • Duellering/kampsirkler
  • Ferdighetsaktiviteter som for eksempel pil- og bueskyting
  • Kunnskapskonkurranse
  • Andre gruppeaktiviteter

Aktivitetspakken skreddersyr vi etter deres ønske og behov. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Linjekamp med middelaldersk “slag”

Vi avslutter aktivitetene før maten med en linjekamp der de to lagene skal gå mot hverandre i et ”slag”. Etter en kort regelforklaring er det oppstilling av gruppene, og til musikk og takt fra trommene kjøres slaget.

Bespisning og musikk

Når alle er ”ferdigkriget” blir det bespisning i festlokalet. Etter bespisningen er det mulig å få tilgang til et aktivitetsområde utenfor der deltakerne kan få utfolde seg individuelt etter eget ønske.

Når tiden er moden spiller vi opp til dans med enten en DJ eller levende musikk etter ønske. Når dansen er over transporteres dere tilbake til ønsket lokasjon.