Beautiful bride and their country style wedding

Vi inviterer til «Bryllup»!

Temakonseptet som fungerer like bra på både julebord, blåtur, kickoff, ect. Konseptet gjennomføres akkurat som en ekte bryllupsfest med ferdigskrevne taler, sanghefte og toastmaster. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Kalfaret gifter seg med Osterøy

Dere håndplukker på forhånd de som skal ha nøkkelroller, og disse får en kjapp innføring i konseptet og tildeles sine roller rett før bordsetet starter. Når aperitifen er over setter alle seg til bords; toastmaster tar ordet og ønsker velkommen – og så klappes brudeparet inn til bords.

Plottet er å gifte sammen den konservative familien fra Kalfaret og den liberale trailer-familien fra Osterøy hvor de unge lovende fra hver familie har funnet hverandre.

Intriger og konflikter

Med intriger og konflikter friskt i minne taler både brudens far og brudgommen om episoder fra to vidt forskjellige synspunkt.

Brudens forlover slår sprekker i brudens englebarn-image, mens hennes onkel tydeligvis er den eneste som kjenner hennes store hemmelighet.

Humor og samspill i sentrum

Vår toastmaster holder i regien gjennom kvelden og introduserer både talerne og setter i gang allsang. Vi legger med andre ord opp til en veldig artig feiring med humor og samspill i høysetet. Da gjenstår det store spørsmålet:

Blir de gift?

Konseptet passer for 40-100 personer, inkludert i denne pakken er forarbeid med tilpassing av roller, bryllupshefte til alle, produksjon, toastmaster, pianist og nødvendig teknikk.