Temafest

Temafest

Det blir stadig mer populært å ha et tema for sitt bedriftsarrangement, og vi har gjennom flere år utviklet og levert mange spennende konsepter.

Med et tema får man en rød tråd for arrangementet, og det gir muligheter for å la kreativiteten utfolde seg. Våre temafester har blitt finpusset over tid, og vi legger spesielt mye vekt på at gjestene skal føle seg underholdt hele kvelden gjennom. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Økonomisk kan det også være fornuftig å velge et tema da helheten til konseptet ofte mer enn oppveier kostnaden for “kjente fjes” som underholdning. Temafester gir også ofte en større mulighet for gjestene til å utfolde seg og bidra til opplevelsen.

award bred

Awardshow

Vi gjør dine gjester til celebriteter for en kveld der alle knyttes opp mot en kjent film fra kinolerretet. Her blir tøffe filmklipp, glitter og glamour og mye mer..

Les mer…

TV Produksjon 800

Bedriftenes Melodi Grand Prix

Ellevill variant av «Melodi Grand Prix». Årets bedriftsevent!

Les mer…

casino800x450

Gamblers Night

Vi trosser myndigheter og lovverk for å gi dere en aften i forbudstidens tegn. Velkommen til Norges eneste illegale spilleklubb!

Les mer…

Kokkekamp

Kokkekamp

Populært konsept der deltagerne deles inn i grupper og konkurrerer med hverandre om å lage kveldens lekreste rett.

Les mer…

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.

    Andre arrangementkonsepter