Det blir stadig mer populært å ha et tema for sitt bedriftsarrangement, og vi har gjennom flere år utviklet og levert mange spennende konsepter.

Med et tema får man en rød tråd for arrangementet, og det gir muligheter for å la kreativiteten utfolde seg. Våre temafester har blitt finpusset over tid, og vi legger spesielt mye vekt på at gjestene skal føle seg underholdt hele kvelden gjennom. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

Portrait of happy young girls under masks on the party

Økonomisk kan det også være fornuftig å velge et tema da helheten til konseptet ofte mer enn oppveier kostnaden for “kjente fjes” som underholdning. Temafester gir også ofte en større mulighet for gjestene til å utfolde seg og bidra til opplevelsen.

Dersom du ikke finner temaet du leter etter tar vi gjerne utfordringen med å skreddersy ditt eget konsept. Denne siden oppdateres jevnlig med flere tema. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover.

award bred

Awardshow

Vi gjør dine gjester til celebriteter for en kveld der alle knyttes opp mot en kjent film fra kinolerretet. Her blir tøffe filmklipp, glitter og glamour og mye mer..

Les mer…

TV Produksjon 800

Bedriftenes Melodi Grand Prix

Ellevill variant av «Melodi Grand Prix». Årets bedriftsevent!

Les mer…

casino800x450

Gamblers Night

Vi trosser myndigheter og lovverk for å gi dere en aften i forbudstidens tegn. Velkommen til Norges eneste illegale spilleklubb!

Les mer…

Grease Night

Grease Night

“Prom Night” i amerikansk stil med tidsriktig musikk fra 60- tallet. Her får dere “kræsjkurs” i swing, American Diner meny, Biljard, airhockey, danseoppvisning,  dansekonkurranse og mye mer.

Les mer…

Kokkekamp

Kokkekamp

Populært konsept der deltagerne deles inn i grupper og konkurrerer med hverandre om å lage kveldens lekreste rett.

Les mer…

Tim Clark

Live from… British stand up

Via vårt store nettverk i Storbtitannia leverer vi kjente komikere til deres arrangement hvor som helse.

Les mer…

Klikk deg inn for å lese om de forskjellige temaene i listen over eller klikk neste side under for å bla deg igjennom alle fra A til Å.