En reise i tid

- perfekt konsept for jubileum og andre temafester der man ønsker at publikum involveres!

En reise i tid

– perfekt konsept for jubileum og andre temafester der man ønsker at publikum involveres!!

En reise fra tidlig 70- tallet til i dag

Vår konferansier tar for seg tiår for tiår via en bildekavalkade der vi ser tilbake på din bedrifts historie, hva som foregikk i kulturlivet, hva man spiste og ikke minst hvilken musikk som var populær.

Vårt eget husorkester med fantastiske vokalister krydrer tiårene med låtene vi husker og sørger for høy stemning underveis! Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 80 personer og oppover.

music

Tusen takk for ei fantastisk reise vi fekk! Det var utruleg bra, og gjestene var overveldet. Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger fra gjester og inklusiv oss selv. Det var virkelig bra og vi anbefaler videre!

Tone Tombre – Tombre Fiskeanlegg AS

Kjære alle i Scandinavian Entertainment Service AS 150 års jubileet til Røde Kors ble en erfaring og en opplevelse langt ut over hva vi håpet og forventet. En stor del av æren for dette går til dere, et utrolig team som “gav alt” for at vi og våre 500 gjester skulle få en uforglemmelig kveld. Dere møtte oss på en proff måte fra første stund, og leverte. Takk!

Lars Atle Skorpen – Daglig leder – Hordaland Røde Kors

Tidisriktige effekter
Gjestene inntar sine plasser, servitørene kommer inn kledd i tidsriktige effekter og vin skjenkes. Lyset dempes og forventningene stiger.

En tidsreise i kultur, mat og mote
Fortellingen starter på 70-tallet der det fortelles om hva man spiste – hvordan man så ut – hva som skjedde i deres bedrift og hva som foregikk på kulturfronten.

Historien understøttes av en herlig bildekavalkade, og innslaget toppes med en heftig framføring av «Aquarius» fra «Jesus Christ Superstar».
Slik starter det, og deretter tar vi for oss tiår for tiår mens dere nyter en 3- eller 4-retters servering med god drikke.

Live musikk fra alle epokene
Husorkesteret sammen med vokalistene fremfører medleys fra ulike tider fram til nåtiden der de topper kvelden med et ABBA-medley som får salen til å ta av i allsang og dans.

Kan tilpasses spesielt til dere
Dersom dere ønsker å bygge på med andre artister og innslag for å løfte opplevelsen videre er dette selvsagt mulig, og om dere har en direktør med skjulte musikalske talenter så finner vi en plass til dette også.

Pakken inneholder en valgfri 3- eller 4-retters meny i et lekkert pyntet festlokale med dans etter bordsetet etter deres ønske.

Arrangementet kan enkelt tilpasses deres behov for egne innslag eller taler i forkant av tidsreisen.