Live from...

- en helaften med god mat og topp internasjonal stand up!

Live from…

– en helaften med god mat og topp internasjonal stand up!

Komikere bla kjent fra Live from Apollo…

De fleste har fått med seg TV-sendte humorshow som ”Live from Apollo”, ”Michael McIntyre” osv, og det er med stor glede vi nå kan tilby våre kunder en helaften med topp underholdning og god mat her hjemme i ”lille” Norge.

De siste årenes suksess med utsolgte forestillinger i Norge for kjente engelskspråklige komikere viser at nordmenn forstår humor på engelsk uten problemer; og dette åpner opp spennende muligheter her hjemme!

image001

Kan leveres hvor som helst!
Vi kan levere dette konseptet hvor som helst enten det er i bedriftens egen lokaler, et sentrumsnært lokale eller i et selskapslokale utenfor byen – dere velger!

Stort nettverk i Storbritannia
Med vårt gode nettverk i UK, mye egeneiet teknikk og dekor er vi i stand til å levere en pakke der dere virkelig får valuta for pengene samtidig som dere gir deres ansatte en helt spesiell eventopplevelse som huskes lenge!

Kjente komikere fra “Live from Apollo” & “Michael McIntyre”
Via vårt nettverk i UK henter vi over komikere av høy kvalitet og med lang fartstid fra scener over hele verden og lager en skikkelig humoraften med internasjonalt sus!

Flere av komikerne vi benytter har bak seg opptredener på ”live from Apollo” eller ”Michael McIntyre”, og alle har en imponerende CV. Det hele bindes sammen av komikeren Tim Clark som er vertskap og som har frontet over 40 ”British Stand Up” show i Bergen i perioden 2010 til 2013. Tim har en helt unik erfaring med et norskspråklig publikum og er en høyt respektert komiker i UK med lang fartstid i bransjen.