Oppdatert 14.01.202

GENERELT

Dette er personvernerklæringen til Scandinavian Entertainment Service AS, et norsk selskap med adresse Storebotn 2c, Norway. Når du besøker våre nettsider eller kjøper varer eller tjenester fra en av våre konsulenter kan vi behandle personopplysninger om deg slik det er beskrevet i det følgende. I slike situasjoner opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan henvende deg til oss med alle spørsmål relatert til vår behandling av dine personopplysninger.

Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for oss i Scandinavian Entertainment Service AS. Vi innhenter og bruker bare dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett. Når vi her bruker uttrykk som “personopplysninger”, “behandling”, “behandlingsansvarlig” og “databehandling”, har disse samme meningsinnhold som fremsatt i personopplysningsloven.

HVILKE OPPLYSNINGER FOR HVILKET FORMÅL OG PÅ HVILKET GRUNNLAG?

Opplysninger som knytter seg til ditt kjøp: Når du kjøper varer og tjenester fra oss, behandler vi de personopplysningene du oppgir slik som navn og kontaktinformasjon (inkludert adresse, e-post og telefonnummer) og evt betalingsinformasjon. Denne informasjonen innhentes og behandles for at vi skal kunne yte varer og tjenester til deg.

Slike opplysninger behandles dels fordi det er nødvendig for å overholde en avtale med deg, og dels fordi det er nødvendig for å forfølge vår berettigede interesse i å kommunisere effektivt med deg slik at vi kan yte best mulig tjenester til våre kunder.

Selv om denne typen behandling ikke har grunnlag i ditt samtykke kan du alltid kontakte oss hvis du har spørsmål. Du kan også anmode at vi stanser behandlingen slik det er beskrevet under.

Direkte markedsføring med grunnlag i ditt samtykke: Hvis du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-post adresse og telefonnummer slik at vi kan sende nyhetsbrev og markedsføringsmateriale som er spesifikt tilpasset deg. Vi kan da tilpasse våre tilbud til deg ut ifra opplysningene vi har, for eksempel dine tidligere kjøp.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Det kan hende vi deler dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere og andre konsernselskap, våre logistikksamarbeidspartnere for å transportere varer og tjenester til deg, reparatører, leverandører av IT tjenester, leverandører av kartlegging og markedsføringstjenester. I alle andre tilfeller deler vi ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt når vi er pliktig under loven, eller hvis vi har ditt uttrykkelige samtykke.

PLASSERING AV DINE OPPLYSNINGER

Vi lagrer dine personopplysninger på servere som er sikkert plassert innenfor EU/EØS-området. Fordi vi tar personvern alvorlig, overfører vi ikke dine personopplysninger utenfor EU/EØS, og alle våre kundebehandlere er underlagt streng taushetsplikt i relasjon til dine personopplysninger.

Dine personopplysninger ligger også inne i vårt nyhetsbrevsystem. Dette er et sikkert og profesjonelt system som er lukket for omverdenen.

OPPBEVARING OG SLETTING

Du kan anmode tilgang til og sletting av dine personopplysninger ved å kontakte oss slik det er beskrevet nedenfor.

DINE RETTIGHETER

Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger (slik det er redegjort for over), uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykket før samtykket ble trukket tilbake.

Du kan rette en innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger, og når EUs forordning 2016/679 (GDPR) trer i kraft kan du be om å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinleselig format slik at opplysningene lett kan overføres til deg eller en annen behandlingsansvarlig utnevnt av deg (dette er kjent som “dataportabilitet”).

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

OPPDATERINGER OG ENDRINGER

Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert eller endret. Når vi publiserer endringer i denne personvernerklæringen vil vi inkludere datoen for siste oppdatering. Hvis det foretas endringer av avgjørende betydning for denne erklæringen eller for hvordan vi behandler dine personopplysninger vil vi varsle deg. Varslingen skjer enten ved at vi publiserer en tydelig beskjed om endringene før de implementeres eller ved at vi sender deg et varsel direkte.

KONTAKTINFORMASJON

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personvern på våre nettsider kan du kontakte oss her: info at entertainment.no

COOKIES

Når du besøker www.entertainment.no, eller noen av de andre adressene under entertainment.no, så lagres det informasjon om besøket i såkalte cookies. Også kalt informasjonskapsler. Dette er en liten tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg, kun enheten du benytter.

Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker, tidspunkt, versjon av nettleser med mer. Dette gjøres for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. For eksempel kan informasjonen brukes for at vi skal vite hvilke sider på nettsiden vår som får mest besøk. Dette kan hjelpe oss å tilpasse nettsiden for å gi mer informasjon om det brukerne søker. Informasjonen behandles kun avScandinavian Entertainment Service AS og blir ikke gitt videre til tredjepart.

Vi benytter både session-cookies, persistent cookies, og tilsvarende teknologier. Session-cookies er midlertidige og slettes når du lukker nettleseren. Persistent cookies er mer permanente og lagres på enheten din inntil de slettes. Persistent cookies slettes automatisk etter en stund, men fornyes hver gang du besøker nettsiden.

I nettleserens innstillinger kan du selv velge å akseptere eller avvise cookies. De fleste nettleserne aksepterer cookies automatisk. Her er linker til hvordan du kan endre cookies innstillinger for de mest brukte nettleserne:

Du kan lære mer om cookies og hvordan behandle de her på linken under.Her finner du også en guide om markedsføring og personvern. Link: http://www.youronlinechoices.com/nor/

I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk, inkludert Google, som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse preferanser knyttet til Internett-surfing:

Google Ads Settings

Facebook annonseinnstillinger

Når du bruker våre nettsider, samtykker du i at cookies lagres i din nettleser. Det er ikke noe problem å skru av cookies i nettleseren din og likevel bruke nettsidene. Da kan det imidlertid være noe begrenset funksjonalitet.

GOOGLE ANALYTICS

Det samles ikke inn personlige opplysninger om deg. Dette er i henhold til Googles egne retningslinjer for bruk av Google Analytics. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:

Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

GOOGLE DISPLAYNETTVERKET

Informasjonskapselen for Google analytics medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise målrettede annonser på diverse nettsider. Disse annonsene er da basert på hvilke nettsider du tidligere har besøkt. Det brukes ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Dette er også i henhold til Google sin personvernpolitikk. Ønsker du å reservere deg mot Google Displaynettverks informasjonskapsler kan du gjøre det her:

Google Ads Settings

FACEBOOK

Facebook cookies gir informasjon om samhandling med våre annonser og vårt nettsted. Annonsekampanjenes resultater måles ved hjelp av informasjonskapsler. Disse cookies bidrar til å levere annonser på enheter som brukes av samme person. Du kan reservere deg mot målrettede Facebook- annonser her:

Facebook annonseinnstillinger

KONTAKTSKJEMA

Worpdress plugin Contact form 7 brukes i våre kontaktskjema. Opplysningene i kontaktskjema blir ikke lagret noe annet sted enn hos mottaker av kontaktskjemaet. Når du sender inn et kontaktskjema, vil informasjonen du legger inn altså vises i en epost hos mottaker. Vanligvis er mottaker hos Scandinavian Entertainment Service AS, info@entertainment.no, eller en annen epostadresse på det samme domenet.

EPOST-LISTE

Når du melder deg på vår epost liste, lagres dine data (epost adresse) hos Mailchimp. Mailchimp følger lovverket både for EU og resten av verden, og dine data vil ikke bli delt med andre. Dataene brukes kun til å sende deg nyhetsbrev en gang i uken. Du kan når som helst melde deg av epostlisten i bunnen av hver epost, eller ved å kontakt David via kontaktsiden på denne nettsiden. Når du melder deg av epost listen vil alle data om deg slettes. Les mer om Mailchimp her.

Har du spørsmål så send oss en epost på info at entertainment.no, eller ring oss på telefonnummer 55 60 66 00.