Om oss

Om oss

Scandinavian Entertainment Service AS har kompetanse på mange områder, men vi driver med en ting;

Med vårt motto «VI BEGEISTRER MENNESKER» er vi opptatt av å se våre kunder og gjester, samt å få lov til å begeistre dem fra den første kontakt til etter at arrangementet er gjennomført.

Vi er en underholdningsleverandør som har utviklet oss i skiftende tider og trender. Vi satser på å begeistre mennesker ved å involvere våre gjester i opplevelsene vi skaper. Scandinavian Entertainment Service AS  har en unik erfaring i å produsere bedrifts-events, konserter og festivaler. Vi produserer banketter og konferanser. Vi besitter et bredt nettverk for å formidle lokale, nasjonale og internasjonale artister til enhver anledning, og vi har en unik erfaring som gir oss kunnskapen til å hjelpe deg å velge rett artist til rett arrangement.

Vi i Scandinavian Entertainment Service AS feiret vårt 20 års jubileum i 1999 og der dermed blant de eldste og mest erfarne leverandører av arrangement til næringslivet i Norge.

Med vår stab av faste produsenter og freelancere, dekker vi et bredt spekter av kompetanse og med stor glede gjør alt vi kan for å begeistre mennesker.

Tilbakemeldinger

 • Vi hadde tre supre dager med høyt engasjement, godt humør og morsomme oppgaver. Alle her var veldig fornøyd, både yngst 22 år og eldst 60. Anbefales på det sterkeste. Vi fikk et fiks ferdig opplegg som passet oss perfekt!

  Hanne Julsrud AVINOR FLYSIKRING AS
 • ALLE deltakerne vi var på dette arrangementet hadde utelukkende positive ting å si om seansen. Det skulle tale sitt tydelige språk!

  Siv Iren Fjæreide Larsen Project Leader Modification – MPR PM PPC S&K – Statoil ASA
 • Tusen takk for et veldig bra gjennomført arrangement på lørdag! Arrangementkomiteen kunne kose oss gjennom hele kvelden, og det setter vi stor pris på! Dere hadde full kontroll og gjennomførte med stil!

  Cecilie Willard Audit
 • Skandinavian Entertainment Service leverte eit godt gjennomført teambuildingarrangement innafor dei budsjetta som vi hadde tilgjengeleg.

  Karsten Kleppe Data Respons
 • SES er en viktig samarbeidspartner for Sartor Storsenter, og leverer per i dag det meste av underholdning og aktiviteter til oss! Sammen har vi avviklet en rekke arrangementer, hvor blant annet NATTÅPENT har vært en STOR suksess!.

  Hans Jarle Einarsen Markedssjef Sartor Storsenter
 • Scandinavian Enterntainment Service er vår foretrukne underholdningspartner på underholdning og konsepter. Vi er svært fornøyd med deres leveranser og oppfølging.

  Svein Aksnes Arrangmentsjen Scandic Bergen Sentrum
 • Scandinavian Entertainment Service er vår foretrukne samarbeidspartner på alt fra barneaktiviteter til artister og dansemusikk. Deres leveranser er vår trygghet når vi formidler underholdning til våre kunder.

  Trond Monsen Markedssjef Bergen Travpark
 • Jeg vil bare takke for et supert opplegg i forbindelse med vårt arrangement. Jeg har fått veldig god tilbakemelding fra de ansatte om at dette var kjempekjekt!

  Tina Helle Johnsen Byggeriet Mestersalg Bergen AS
 • Tusen takk for en kjempedag/kveld i Kollevågen! Vi hadde det supergøy og har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på alt. I det hele tatt et komplett arrangement!

  Kirsti Damminger Oddfjell Management AS
 • Vi hadde store forventninger - men dette overgikk alt. Det var så til de grader vellykket og det er et minne vi alle snakker om. Vi ble imponert over hvor mye vi fikk ut av summen vi betalte. Jeg vil på det sterkeste anbefale SES som arrangør for bedriftssammenkomster - de er fenomenale rett og slett!

  Frode Noss Adm. dir Frøland & Noss elektro AS
 • Det ble en fantastisk fest og et minne for livet for alle som deltok. Vi har fått tibakemeldinger om at dette var den beste festen som noen gang er gjennomført på Sotra og med sterke oppfordringer om å gjøre det igjen, før feiringen av 50 årsjubileet!

  Thomas Skålnes Direktør Sartor Storsenter
 • Alt ble perfekt, fra velkomst med nydelig mat med tilhørende deilige viner presentert av en flokk med imøtekommende kelnere. Din presentasjon av Zurhaar & Rubb's tidsreise og bandet loste oss gjennom kvelden på en opplysende og meget underholdende måte. - Genialt David!!!

  Rune Birkeland Adm. dir Zurhaar & Rubb AS
 • I have worked with David on some of the largest festivals in Norway with Brad Paisley and The Bellamy Brothers. David has never failed to provide the very best service we could hope for and would be an asset to any organization lucky enough to employ him.

  Judy Seale President/CEO
 • We have worked with David Genius on quite a few shows in Norway, Sweden and Denmark over the last few years. David has always been a true professional and a pleasure to work with from doing the initial advance all the way through load out. I will continue to work with David and would recommend him for any future shows.

  Kevin Freeman Production Manager for BRAD PAISLEY
 • Jeg har jobbet med David Genius som produsent i seks -syv år. Vi har sammen hatt ansvaret for både store amerikanske stjerner, og mindre norske artister. Han er kunnskapsrik og pålitelig, har bred erfaring som arrangør, teknisk ansvarlig, produsent og musiker/artist.

  Kjell Ove Torkildsen 929 Produksjon AS
 • Underholdningsbidraget bestod av et gameshow som ble gjennomført under middagen på konferansen. David skapte stort engasjement blant deltakere og tilbakemeldingene har vært positive. Er man på jakt etter noe annet enn tradisjonell underholdning til konferanser anbefaler vi Scandinavian Entertainment Service AS varmt videre.

  Programkomiteen Nasjonalt studieveilederseminar 2019
 • Vi har fått massevis av gode tilbakemeldinger fra kunder. Du er en bauta under sånne arrangement. Har øye for detaljer, både under forberedelsene og på selve kvelden. Vi er kjempefornøyd. Tusen takk David.

  Annette Herland DNB Bank ASA Ocean Industries

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.