Scandinavian Entertainment Service AS har kompetanse på mange områder, men vi driver med en ting;

Med vårt motto «VI BEGEISTRER MENNESKER» er vi opptatt av å se våre kunder og gjester, samt å få lov til å begeistre dem fra den første kontakt til etter at arrangementet er gjennomført. For å spisse kompetanse og tydeliggjøre satsing mot ulike segment, har vi fra januar 2018 valgt å dele oss i to ulike merkevarer: ENTERTAINMENT.no og KJEMPEGØY.no.

ENTERTAINMENT.no er event og underholdningsleverandøren som har utviklet seg i skiftende tider og trender. Vi satser på å begeistre mennesker ved å involvere våre gjester i opplevelsene vi skaper. ENTERTAINMENT.no er en av de ledende aktører i Norge når det gjelder interaktive events, det være seg Teambuilding, Interaktive Konferanser, Gameshows eller lignende. ENTERTAINMENT.no har en unik erfaring i å produsere store events, både publikums events som konserter og festivale. Vi produserer også lukkede arrangement som banketter og konferanser, så ingen anledning er for stor, og ingen for liten. Vi besitter et bredt nettverk for å formidle lokale, nasjonale og internasjonale artister til enhver anledning, og vi har en unik erfaring som gir oss kunnskapen til å hjelpe deg å velge rett artist til rett arrangement.

KJEMPEGØY.no erScandinavian Entertainment Service AS sin satsning på barn og familie, og er landets ledende leverandør av opplevelser og aktiviteter rettet mot handelsstanden, og da spesielt kjøpesentre. I tillegg produseres både familiedager, juletrefester og andre familierettede aktiviteter for bedrifter. Om det er ansiktsmalere, messer, moteshow, konserter eller festival produksjoner, så har KJEMPEGØY.no bred erfaring og svært gode referanser å vise til. Vi tar både barn og teknologi på alvor, og satser på å gi opplevelser som gir barna litt mer begeistring.

Scandinavian Entertainment Service AS som er en av de eldste og mest erfarne leverandører av arrangement til næringslivet i Bergensregionen.

Selskapet ble stiftet i august 1999 og ser frem mot sitt 20 års jubileum i 2019. Scandinavian Entertainment Service AS har idag 12 faste ansatte og ca. 50 freelancere som med stor glede gjør det vi kan for å begeistre mennesker.

Vi er:

 • Roger Skar
  Roger Skar Leder Nord
 • David Genius
  David Genius CEO / Production Manager
 • John-Edvard Genius
  John-Edvard Genius Produsent
 • Silje Bjørnestad
  Silje Bjørnestad Kontormedarbeider
 • Ingvill Utvær
  Ingvill Utvær CAO

Kontaktskjema

Kontaktinfo

BESØKSADRESSE

 • Scandinavian Entertainment Service AS
 • Storebotn Næringspark 2C, 5309 KLEPPESTØ
 • 55 60 66 00

POSTADRESSE

 • Scandinavian Entertainment Service AS
 • PB 74, 5321 Kleppestø

Våre nettsider

Her finner du oss