Fremtidens teambuilding

Vi i Scandinavian Entertainment Service AS tar teambuilding på alvor og har en rekke ulike produkter innen teambuildings sjangeren. Felles for dem alle er at de tar utgangspunkt i at uten at en kommuniserer er det tilnærmet umulig å bygge et team. Noen ganger er dette det første som må læres.

GREEN HAT CHALLENGE

En aktivitet for alle

Innendørs/utendørs | Varighet: 60 – 120 min.

Green Hat Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildingsaktivitet. Aktiviteten er energisk og variert og du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra faktaspørsmål, gåter og fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

GAMESHOW

Akkurat som på TV – leveres hvor som helst

Innendørs/utendørs | Varighet: 120 – 180 min.

Her tar vi dere med til lokasjon etter ønske, og etter ankomst og inviterer vi dere med på en heftig quizopplevelse med vårt «gameshow»-konsept! «Gameshows» er særdeles populære på TV, og Scandinavian Entertainment Service har lisens på å levere skreddersydde løsninger til ditt bedriftsevent!

EXPLORATION CHALLENGE

Bytt ut sighseeing busser med noe mer actionfylt

Innendørs/utendørs | Varighet: 120 – 180 min.

Alle har blitt guidet på tur eller hoppet på en sightseeingbuss for å se en ny by. Er dette den beste måten å oppleve byen på? Green hat People tror det finnes en bedre måte å bli kjent med kulturen og ta byens puls på. Vi kombinerer gamification med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte!

THE LOCKDOWN

Annerledes Escape Game – En heftig teamutfordring

Innendørs| Varighet: 60 min.

The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Deltagerne har 60 minutter på å løse oppdraget. Målet er å knekke koder, samle bokstaver og løse hovedoppdraget for å unngå bedriftens største katastrofe noensinne.

Spesiell anledning? Ønsker du å ta den helt ut

Prøv CSI eller Amazing race!

AMAZING RACE

Kommer

CSI:CHALLENGE

Hvem er gjerningspersonen?

Innendørs/utendørs | Varighet: 120 – 180 min.

En kriminell handling har blitt begått. Dere må løse saken. Vi deler dere inn i etterforskningsteam som skal konkurrere mot hverandre om å finne spor, løse oppdrag og knekke koder for å finne gjerningspersonen. Utstyrt med et nettbrett og et kart skal dere ta dere rundt på området og løse saken.

Teambuilding er et av de store moteordene de siste årene. Litt flåsete kan en si at klassisk norsk teambuilding består i at en drikker alkohol og kaster øks enten før eller etter. Tiden har etter hvert løpt fra denne typen konsepter.

Vi i Scandinavian Entertainment Service AS tar teambuilding på alvor og har en rekke ulike produkter innen teambuildings sjangeren. Felles for dem alle er at de tar utgangspunkt i at uten at en kommuniserer er det tilnærmet umulig å bygge et team. Noen ganger er dette det første som må læres.

Teambuilding Bergen og andre steder
-vi har også mange tradisjonelle konsepter

Den Store Poengjakten

Helt nytt blåturkonsept som er fullt av morsomme og begivenhetsrike aktiviteter og utfordringer.

Les mer…

uninterrupted panoramic views of Bergen and the sea, fjords and mountains

Bergen Interaktiv Byrebus

Opplev Bergen på en helt ny måte når vi kombinerer banebrytenede teknologi med sightseeing i vårt nye konsept “Bergen Interaktiv Byrebus!

Les mer…

Trav

Dagens dobbel – Trav og spill

Dette er et av de mest eksotiske teambuildingkonseptene våre, og her tar vi dere med til Bergen Travpark der vi lager en helt egen travkjøring for din bedrift.

Les mer…

Teambuilding med gameshow-quiz

Her tar vi dere med til lokasjon etter ønske, og etter ankomst og inviterer vi dere med på en heftig quizopplevelse med vårt «gameshow»-konsept!

Les mer…

Blåtur Bergen

Blåtur med teambuilding

Vi har en stor database med aktiviteter som stimulerer og utfordrer på forskjellige nivåer, og sammen med dere som kunde setter vi sammen en pakke som velges ut i fra målsetningen med teambyggingen.

Les mer…

0504

Båttur

Vi setter sammen båtturer for grupper i alle størrelser og her kan man velge mellom klassisk tur med god mat og enkel underholdning, fisketurer, vannaktiviteter, havrafting, seiling og det gode yachtlivet.

Les mer…

schjøtt800x400

Hanseatisk aften

Vi tar dere med tilbake til Hansatiden med Bryggen som arena.

Les mer…

SES Middelalder på Stend-0

Hordablåtur med teambuilding

Vi tar dere med tilbake i tid og gir dere en smak av hvordan livet på Vestlandet var før i tiden. Her får dere delta i autentiske aktiviteter hentet fra middelalderen.

Les mer…

schjøtt2

Middelalderteambuilding

Vi tar dere med til vår middelalderleir der dere deles inn i grupper og får delta i middelalderaktiviteter.

Les mer…

regatta

Regatta på RAN

I seilbåt må alle samarbeide for å få til gode resultater. Disse arrangementene som Ran Seilforening legger til rette for fungerer som god lagbyggingsaktivitet.

Les mer…

Lasso sunset

Wild West Teambuilding

Lev ut din egen indre cowboy med en skikkelig Wild West blåtur spekket med aktiviteter, mat og god musikk!

Les mer…

Teambuilding Bergen

Teambuilding er et av de store moteordene de siste årene. Litt flåsete kan en si at klassisk norsk teambuilding består i at en drikker alkohol og kaster øks enten før eller etter.

Tiden har etter hvert løpt fra denne typen konsepter. Vi i Scandinavian Entertainment Service AS tar teambuilding på alvor og har en rekke ulike produkter innen teambuildings sjangeren.

Felles for dem alle er at de tar utgangspunkt i at uten at en kommuniserer er det tilnærmet umulig å bygge et team. Noen ganger er dette det første som må læres.

teambuilding

Avgjørende elementer

Samhandling, kommunikasjon, arbeid mot et felles mål, evaluering av enkelt og gruppeprestasjoner samt tilbakemeldinger fra både gruppemedlemmer og instruktører er avgjørende elementer for å lykkes med en teambuilding.

For å skape den rette verdien for bedriften knyttet opp mot kostnadene det medfører å lage denne typen aktiviteter er det også viktig at en i forkant av hver teambuilding definerer klare mål for hva en ønsker å oppnå.

Dette er en prosess som kan være enkel og kort, men det er også noe en kan bruke tid på alt ettersom hvor de som tar initiativet til teambuildingen ønsker at teamet skal være når ”buildingen” er over.

Samarbeid i fokus

teambuilding bergen

Det er ikke nok å bare gjøre noe sammen, en må også vite hvorfor en gjør det – og deretter bruke tid på å evaluere HVORDAN en løste ulike oppdrag sammen som en gruppe.

Scandinavian Entertainment Service AS har sertifiserte instruktører innen en rekke ulike felt og typer av teambuilding. Instruktører med bakgrunn fra forsvaret, politi, kirken, idrett, kultur og ledelse lager og leder våre teambuildingsopplegg.

Vi har produkter som varer en time og vi har produkter som kan strekkes over et år. Felles for dem alle er at vi har både referanser og dokumentasjon på at de konsepter og produkter vi leverer virker.

TA en kikk på våre ulike produkter og kontakt oss for nærmere presentasjon