Foredragsholdere

Dyktige foredragsholdere til motivasjon og inspirasjon

Dyktige foredragsholdere til motivasjon og inspirasjon

Scandinavian Entertainment Service har i en årrekke levert dyktige foredragsholdere innen alle sjangre og prisklasser til små og store arrangementer over hele landet. Vår hovedoppgave er å, i samarbeid med vår oppdragsgiver, å finne den foredragsholderen som passer tilhørerens ønsker og behov. Gjennom å bruke Scandinavian Entertainment Service vil du også frigjøre verdifull tid ved at vi tar oss av alt det praktiske rundt ditt foredrag.

Gjennom vårt store kontaktnett leverer vi så og si hvem som helst av foredragsholdere fra Norge og Norden. Uavhengig av budsjett- og arrangementets størrelse – finner vi frem til en foredragsholder som passer perfekt for deg. Vi tilbyr foredragsholdere innen alle kategorier:

– Motivasjon og inspirasjon
– Ledelse
– Krisehåndtering
– Teambygging
– Stresshåndtering
– Om å se hverandre
– Humor
– Mye mer

Kombinér gjerne med teambuilding eller andre konsepter

Vår svært brede erfaring og unike kunnskap gjør at vi etterhvert har gjennomført et stort antall svært vellykkede arrangementer der man kombinérer foredrag med teambuilding  og/eller andre konsepter. Vi kan ta oss av helheten til ethvert arrangement.

Dette inkluderer alt fra arrangementsutstyr som lyd, lys, bordsetning, telt o.l. til formidling og organisering av teambygging, artister, banketter, julebord, blåturer og mye mer. Enten du kun ønsker å booke en foredragsholder eller du trenger noen til å ta seg av helheten for ditt arrangement, så er vi din leverandør!

Ta gjerne en titt på våre events via toppmenyen. Vi setter vår ære i å sette sammen en løsning som passer perfekt for behovene i nettopp din bedrift. Kontakt oss for en hyggelig og fullstendig uforpliktende prat.

Noen foredragsholdere

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.