Kjell Tore Solvang

Kjell Tore Solvang

KJELL TORE SOLVANG – ”VI SPRENGER GRENSER OG NÅR VÅRE MÅL”

Møt Norges mestvinnende trener i et foredrag om suksessen til de norske padlerne.

I dette foredraget deler Kjell Tore Solvang deler sine erfaringer med din organisasjon.

Norges mestvinnende trener
Kjell Tore Solvang er den mestvinnende trener og landslagssjef gjennom alle tider  innen sommeridretter i Norge. Gjennom sine 5 år som landslagssjef står han blant annet bak følgende suksesser:
– 3 x OL gull
– 4 x VM gull
– 4 x EM gull

Delaktig i Branns seriegull 2007
Padling ble under Kjell Tore Solvang kåret til beste norske sommeridrett i 3 OL på rad! I 2006 og 2007 jobbet Kjell Tore tett sammen med Sportsklubben Brann, et samarbeid som munnet ut i SK Brann sitt første seriegull siden 1963!

Prestasjonskultur basert på erfaringer
Prestasjonskulturen Kjell Tore har skapt er basert på hans erfaringer og eventyrlyst. Han har gjennomført en rekke ekspedisjoner blant annet til Canada. Han har levd på tundraen med enuiter og med doggrib indianerne.

Kjell Tore Solvang har levd ut sine villmarksdrømmer ved å følge i Helge Ingstads forefar over Store Slavesjø og Thelon River. Gjennom ekspedisjonene har den lidenskapelige storviltjegeren lært seg å lytte til andre kulturer og spille på lag med dem.

Årets idrettsnavn 2002
Kjell Tore Solvang er en rekke ganger nominert til årets trener i Norge og ble av Bergens Tidende kåret til årets idrettsnavn i 2002. Foredrag tilpasses ditt firma og tar vinnerkulturen tilbake til din organisasjon.

Nøkkelord for foredraget
– Evnen til å undre seg
– Riktig Fokus
– Konsekvens av målsetning
– Gjør hverandre gode
– Ydmykhet
– Motivasjon

Ta kontakt med oss dersom du ønsker Kjell Tore Solvang som foredragsholder.

Andre foredragsholdere