Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

FREDDY KJENSMO – TID FOR TOMGANG

“Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles?

“Det er innlysende. De har ikke konsultert meg, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.”

Vi er overmotiverte her til lands
Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
-Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og de i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Har du for mye livsglede?
Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt.

Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og stå-på-vilje.

Learning by not doing
Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer.

Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang! Varighet ca. 40-45 minutter.

Over 1500 show
Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å etablere stand-up comedy i Norge.  Han har over 1500 show bak seg, skriver jevnlig tekster for NRK radio, har medvirket i en rekke programmer på NRK, TVNorge og TV2.

Han er spaltist og kåsør, har vært manusforfatter for blant annet Nytt på Nytt og Hallo i uken. I tillegg er han forfatter av flere humor- bøker.

Dersom du ønsker et hysterisk morsomt show med Freddy Kjensmo så ta kontakt.

Andre foredragsholdere