Arrangement

Vi skreddersyr events til ethvert behov. Lang erfaring.

Arrangement
Vi skreddersyr events til ethvert behov.
Lang erfaring.

Å lage et event handler om å skape og om å innfri forventning. Sammen med deg skaper vi den rette forventingen, og deretter sørger vi for at forventingen innfris når arrangementsdagen kommer.

Gjennom mer enn 20 år har vi i Scandinavian Entertainment Service AS produsert utallige eventer. Konserter, banketter, jubileer, konferanser, reiser og aktivitetsdager er det vi hovedsakelig har holdt på med, men også minnehøytider, bryllup og åremålsdager.

Ved å overlate ansvaret for ditt event til oss er du sikret at arrangementet fungerer etter hensikten samtidig som du frigjør dyrebar tid både i forkant av og underveis i arrangementet.

Vi kan bistå med å være din «forlengede arm» eller vi kan ta oss av å produsere hele arrangementet fra «A Til Å». På denne måten kan du ha fokus på å pleie dine gjester, som kan være de ansatte eller viktige kunder, mens vår produsent sørger for at ditt event glir sømløst i bakgrunnen.

Artister, dekor, taler, musikk, tema, og tekniske løsninger er noe av alt det vi sørger for å ivareta!

Påmeldingssystem til ditt arrangement

Vi tilbyr vårt eget påmeldingssystem for arrangementer. Du får da skreddersydd en landingsside dedikert til ditt arrangement. Med din logo, dine bilder, informasjon og alt annet du måtte ønske.

Du kan selv følge med på deltakerlisten, etterhvert som deltakere registrerer seg. Du kan også manuelt overstyre ved å legge til eller slette deltakere, redigere informasjon osv.

Dette er et godt alternativ til svært kostbare systemer med masse funksjonalitet som ofte ikke brukes, selv om man betaler for det.

Gå inn på demosiden under og se et eksempel. Her kan du også melde deg på et demarrangement og gå inn på demo oversikten vår. Da ser du hvordan dette fungerer i praksis.

Optimal gjennomføring og effekt av ditt event

Det er mange tilsynelatende små detaljer som kan ha stor effekt på hvordan et arrangement fungerer, og ved å benytte oss sikrer du en optimal gjennomføring og effekt. Sammen jobber vi fram det arrangementet som passer for akkurat dere!

  • Bør det være tallerkenservering eller buffet?
  • Når i bordsetet bør et innslag komme for å få en optimal og riktig effekt?
  • Hvilke aktiviteter vil fenge akkurat din gruppe
  • Hvilke aktiviteter vil engasjere bredt nok slik at ingen kjeder seg?
  • Hva med språkbarrierer?
  • Hva må man huske på når det inviteres med følge?
  • Hvordan håndterer man forskjellige kulturelle og religiøse standpunkt til mat?
  • Hvilke HMS-hensyn bør tas?
  • Hvilken artist eller foredragsholder passer best ut i fra budsjett, målsetning og type gjester?

Kontakt oss for en samtale og mer informasjon

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.