Arrangementutstyr

Arrangementutstyr

Vi har i en årrekke arrangert mange store og små arrangementer på Vestlandet og ellers i Norge, og har tilgang på utstyr av høy kvalitet til alle typer arrangementer.

Uavhengig av størrelse og form på arrangementet er vi rette leverandør av arrangementstustyr. Vi er gjennom merkevaren kjempegøy.no også Vestlandets største leverandør av barneaktiviteter og relatert utstyr.

Arrangementsutstyr til enhver anledning

Enten det er snakk om store eller mindre konserter og underholdning, konferanse, ledersamling, teambuilding, bankett, julebord eller andre tilstelninger så har vi det som trengs.

Eksempler på arrangementsutstyr vi leverer:

Alt av teknisk utstyr
Lyd og lydtekniker
Lys og lysteknikker
Annen sceneteknikk
Telt
Bord
Stoler
Dekketøy
Alt av utstyr til aktiviteter for barn

Vi tar hånd om alt fra A til Å

Enten du kun ønsker å leie utstyr eller i tillegg ønsker noen til å ta seg av gjennomføringen av ditt arrangement så er Scandinavian Entertainment Service det riktige valget.

Vi drar nytte av vår lange og brede erfaring i gjennomføring av alle typer arrangementer på en høyst profesjonell måte.  Vi tar da hånd om all infrastruktur og logistikk som skal til for å avvikle et arrangement uansett størrelse, slik at du som kunde kan slappe av og fokusere på andre ting.

Barn og familie

Er du på jakt etter aktiviteter for barn så har du kommet til rett sted. Vi er Vestlandets største leverandør av barneaktiviteter og relatert utstyr. Les mer på kjempegøy.no

Vi samarbeider også med noen av vestlandets beste kjøkken og ordner catering til ethvert behov og til riktig pris.

Hos Scandinavian Entertainment Service forholder du deg alltid til kun en kontaktperson og en faktura. Vi ordner resten !

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.

    Andre arrangementkonsepter