Konferanser i alle størrelser

Konferanser i alle størrelser

En vellykket konferanse kan handle om så mangt. Imidlertid er det veldig mange elementer som ligger fast uansett hvilken type konferanse du skal arrangere.

Påmelding, ankomstregistrering, foredragsholdere, parallellsesjoner, pausemat, kaffe middag, bankett, presentasjoner, bilder på skjermer, lyd i høyttalere, mikrofoner som virker, evalueringer, mottak av messe / utstillingsrekvisita og mange, mange andre elementer er ting som kan påregnes å måtte håndteres i løpet av en konferanse. Dette konseptet kan kun leveres til grupper på 30 personer og oppover

Spesialister på logistikk

Vi i Scandinavian Entertainment Service AS er spesialister på logistikk knyttet mot arrangement. Ingen anledning for stor eller for liten.

Vårt viktigste anliggende er alltid å hjelpe våre kunder med å skape verdi knyttet til sine arrangement. Derfor er vi opptatt av å hjelpe deg som skal avholde en konferanse med å håndtere det praktiske slik at du som kunde kan ha fullt fokus på det faglige.

Ved hjelp av våre systemer, samarbeidspartnere og vår kompetanse finner vi de løsningene som skaper den beste verdien for den konferansen nettopp du skal lage.

Foredragsholdere

Scandinavian Entertainment Service AS kan via vårt nettverk formidle både lokale, nasjonale og internasjonale foredragsholdere til din konferanse. All logistikk knyttet til eventuell reise, presentasjon etc håndterer vi på en trygg og god måte.

Riktig lokasjon

Lokasjonen av en konferanse er viktig, men uansett hvor en velger å være vil en konferanse fremdeles stort sett ha behov for de samme elementene som ble nevnt i første avsnitt.

Scandinavian Entertainment Service AS hjelper deg å velge den rette lokasjon for din konferanse på bakgrunn av antall deltagere, tekniske fasiliteter og behov, rammer for tilkomst og overnatting, og ikke minst kostnader knyttet til avvikling.

Kontakt oss for nærmere presentasjon

For oss er det viktigste at våre oppdragsgiveres gjester får den beste opplevelsen og det beste utbyttet de kan få ved å delta på din konferanse.

Kontakt oss i dag for en prat og en nærmere presentasjon av hvordan vi kan bistå for at du kan formidle et best mulig produkt til dine delegater

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.

    Andre arrangementkonsepter