Frøland & Noss jubileum

Scandinavian Entertainment Service AS (SES) ble engasjert av oss for å tilrettelegge og arrangere et 20- års jubileum for bedriften vår – etter anbefalinger fra kunder og klienter.

David Genius og hans team tok opp tråden umiddelbart og berammet et møte på bedriften vår. Vi fortalte kort historien om vår bedrift – litt om personene, om kundene og de økonomiske rammene vi hadde avsatt til jubileumsfesten. SES`s representanter med Genius i spissen skisserte allerede mange muligheter som var tilpasset størrelsen på bedriften, hvor mange deltakere som ville delta (ansatte med ledsagere utgjør ca. 160 personer).

To dager senere fremla Genius et opplegg med mye lek og engasjement – hvor samspill mellom ansatte og humor ble satt i fokus.

21. oktober 2017 ble dagen vi aldri glemmer. Jeg skal ikke gå i detaljer – men fra morgenen klokken 10 til ettermiddagen var det konkurranser som første oss i forskjellige grupper rundt i hele Bergen by – det var så morsomt, lærerikt og spenstig – og det passet alle. Ingen var for ung, ingen var for gammel. I tillegg skapte det et herlig samhold mellom ansatte og ledsagere basert på mye latter og moro, og litt konkurranser.

Vi ble etterhvert ledet til et hotell alle sammen, og fikk god tid til å sjekke inn og stelle oss før kveldens og nattens arrangement. Og for en forestilling vi opplevde! Det var et fyrverkeri fra vi startet til vi avsluttet seint om natten. Dansere, sangere og diverse aktiviteter ble flettet inn i en fantastisk sceneoppsetning som programvert Genius styrte med en stødig og sikker hånd – og hvor han selv gjennomførte konkurranser og lek for oss alle.

SES sørget for at alt var tilrettelagt vedrørende overnatting, bevertning, artister, premier, digitale sceneshow slik at samtlige i bedriften fikk nyte jubileumsdagen fullt ut.

Vi hadde store forventinger – men dette overgikk alt. Det var så til de grader vellykket og er et minne vi alle snakker om.

Vi ble imponert over hvor mye vi fikk ut av summen vi betalte som inkluderte overnatting på et flott hotell og bevertning.

Jeg vil på det sterkeste anbefale SES som arrangør for bedriftssammenkomster – de er fenomenale rett og slett!


Frode Noss – adm. direktør

Andre referanser

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.