Sartor Storsenter jubileum

Hjertelig takk for det store bidraget i forbindelse med Sartor Storsenters 40 års jubileumsfest 17. november i år. Det ble en fantastisk fest og et minne for livet for alle som deltok. Vi har fått tibakemeldinger om at dette var den beste festen som noen gang er gjennomført på Sotra og med sterke oppfordringer om å gjøre det igjen, før feiringen av 50 årsjubileet!

Vi har opplevd dere som en profesjonell samarbeidspartner fra vi besluttet å samarbeide til festen var gjennomført og regningen mottatt. Ditt bidrag, planlegging og gjennomføring av arrangementet sikret høy kvalitet på hele festen. Dette gjelder både den tekniske og praktiske gjennomføringen, og ikke minst din rolle som konferansier på festen. Og ikke minst, det at du fikk Madcon til å komme på vår fest og at alt klaffet med reisen og konserten.

Tidsreisen fungerte fantastisk som gjennomgangstema mellom de ulike rettene under festmiddagen. Kombinasjonen av glimt fra Sartors historie, typiske fenomener i samme tidsepoke, og tilhørende musikalske innslag ble meget godt mottatt av gjestene. Bandet og sangerne var svært dyktige, og helheten i Tidsreisen skapte en fantastisk stemning fra første stund.

Takk igjen for et profesjonelt og hyggelig samarbeid.


Thomas Skålnes

Direktør Sartor Storsenter AS

Andre referanser

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet og vi tar kontakt.
Det er en fordel om du tenker igjennom ditt budsjett.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 55 60 66 00.